Review Tablet Kids - Tablet Paling Apik kanggo Bocah-bocah 2022

Sampeyan nggoleki sing bisa dipercaya Tes tablet kanggo bocah-bocah kanthi metodologi transparan? Kita duwe tablet bocah paling apik 2022 diuji.

Suntingan pedagogis
Editor tes tablet bocah

 Artikel Tablet Kids Ditulis dening PakarDianyari April 29, 2022

Sampeyan nggoleki sing bisa dipercaya Tes tablet kanggo bocah-bocah kanthi metodologi transparan? Kita duwe tablet bocah paling apik 2022 diuji. Tuku tablet bocah-bocah minangka investasi gedhe. We duwe model saiki ing rega-kinerja lan Tes keramahan bocah. Saiki maca lan ngamanake dhewe kanggo dhuwit sing dibuwang fitur paling apik kanggo kowe lan anakmu. Klik kene saiki kanggo maca review saka macem-macem tablet lan temokake endi sing cocog kanggo anak sampeyan.

isi
Uji peringkat pemenang lan ringkesan
Yen dituku anyar, tablet bocah-bocah kudu duwe akeh fitur nanging bisa dikontrol dening wong tuwa
Priksa dhaptar tablet kanggo bocah-bocah
Asil tes tablet bocah kanthi rinci

1. 🥇 Blackview Tab 6 Kids tablet anak

  • Merek: Blackview
  • ngowahi: Telung nganti wolung taun
  • Kontrol wong tuwa: Area iKids kanggo kontrol wong tuwa, freezer app, proteksi sandi, manajemen wektu, manajemen aplikasi, manajemen panggunaan, manajemen situs web
  • Multiple akun anak: Ya
  • babar pisan: 2 taun (Miturut pabrikan: Yen ana cacat, bisa bali menyang pabrikan lan tablet panggantos bakal dikirim)
  • kesehatan: Teknologi Low Blue Light, Dark Mode, Case ora beracun lan ora ana ambune
  • Kapasitas panyimpenan: 32GB (256GB bisa ditambahi)
  • Kamera: mburi, ngarep
  • Resolusi kamera: 2MP + 5MP
  • Ukuran produk X x 20.8 12.4 0.9 cm
  • batre ‎1 baterei lithium-ion dibutuhake (kalebu).
  • Farben: Biru/Pink
  • Ukuran tampilan 8 inch, 1280*800 dhuwur-definisi IPS layar tutul
  • Prosesor: 2,0 GHz (12 nm kotak-inti Unisoc-T310)
  • Inti prosesor: 8
  • memori akses acak: 3GB RAM
  • Tipe konektivitas: ‎5G WIFI, 4G LE, Bluetooth
  • sistem operasi ‎Android 11 & Doke OS_P 2.0
  • accumulator: 5.580mAh
  • Umur baterejam: 9.9 watt
  • Bobot barang 365 XNUMXg  
Tablet Blackview Tab 6 Kids Kids 8 inch
Skor kita 9.6
96%

Ab 169,9 149,99 EUR

  • Sambungan: Port USBC, slot MicroSD, jack headphone 3,5mm
  • SIM: Dual SIM (2*Nano SIM utawa 1*Nano SIM + 1*microSD)
  • Spesial: mode hiburan layar dobel, dual 4G LTE: bisa nggunakake rong kertu telpon bebarengan, mbukak kunci Face ID, kasus kulit

2. 🥈 Fire HD 10 Kids Tablet

  • Sistem operasi: Fire OS
  • Ukuran tampilan: 10,1 ing
  • babar pisan: 2 taun
  • resolusi layar: 1080 piksel
  • kompatibel karo WiFi
  • Panyimpen GB
  • Werna: Kasus ing langit biru, aquamarine utawa lavender
  • Kamera ngarep lan mburi
  • Kontrol wong tuwa Filter umur, tujuan sinau lan watesan wektu
  • imbuhan umur: sawise ngetik tanggal lair
  • Google Play Store bisa
  • mode hemat daya
  • Prosesor inti octa
  • 3 GB RAM
  • port pengisian: USB-C-(2.0)
  • Umur batere: Nganti 12 jam

 

Geni Hd 10 Bocah-bocah
Skor kita 9.65
95%

199,99 EUR

3. AEEZO TK801

  • Sistem operasi:  Android 10
  • Ukuran tampilan: 8 ing
  • resolusi layar: 1920 x 1200 Piksel
  • Layar HD 8 inci 
  • kompatibel karo WiFi
  • Panyimpenan: 32GB (bisa ditambahi nganti 128GB)
  • prosesor: 2GB RAM
  • Werna: rong werna; biru lan jambon
  • Playstore: Google Play Store bisa
  • keamanan: AEEZO Gratis Aplikasi Parental Control: Hubungi bocah-bocah lan priksa kegiatan anyar + frekuensi lan durasi panggunaan
  • Umur batere: 9.25 jam
  • dimensi: 21 x 12.5 x 1 cm; 350 gram
  • Kamera: loro kamera (2MP + 5MP).
  • babar pisan: Setaun bali lan layanan ijol-ijolan.
Aeezo Tk 801 Kab
Skor kita 9.65
95%

Ab 100,99 84,99 EUR

4. Fire 8 HD Tablet Kids Edition

  • Sistem operasi: OS Fire
  • 👨🔧 2 years warranty: Piranti bakal diganti gratis
  • 🤑 0% pendanaan: € 45,00 x 3 angsuran saben wulan
  • 🖥 Layar HD 8 inci kanggo gambar lan video sing cetha
  • 🏻 Amazon Kids +: perpustakaan media tanpa iklan
  • 📳 kompatibel karo WiFi: internet unlimited
  • 🗝32 memori GB karo slot microSD: nganti 1 TB ditambahi
  • Werna: Kasedhiya ing telung warna
  • Kamera ngarep lan mburi
  • profil anak
  • Nyetel wektu panggunaan kanggo bocah bisa

 

Tablet anak Fire Hb 8
Skor kita 9.2
92%

134,99 EUR

5. HAPPYBE Kids Tablet

  • Merek: SENENG
  • Kontrol wong tuwa: sistem proteksi sandi, setelan wektu layar, mode keamanan lan manajemen isi browsing. 
  • babar pisan: Ora
  • kesehatan: Teknologi Low Blue Light
  • Kapasitas panyimpenan: 32 GB (bisa ditambahi nganti maksimal 128 GB)
  • memori akses acak: 2GB RAM
  • Kamera: mburi, ngarep
  • Ukuran produk X x 21 12.4 1 cm
  • Farben: Biru, Jambon
  • tampilan: 8 inci, 1920x1200 piksel
  • Prosesor: Prosesor kotak inti 1,6 GHz
  • Inti prosesor: 4
  • Tipe konektivitas: Wi-Fi
  • sistem operasi ‎ Android 9.0 – 10 (spesifikasi beda-beda)
  • accumulator: Baterei polimer lithium 5000mAh
  • Umur batere‎4.9 watt jam
  • Bobot barang :863 g
  • Sambungan: USB Tipe-C, slot MicroSD, Jack Headphone
  • toko dolanan: Bisa
  • Spesial: Aplikasi "Klompok Kulawarga" sing ngidini ngobrol lan nelpon video karo bocah-bocah
  • contra: Pangisi daya 5V 2A kudu dituku kanthi kapisah
Tablet Happybe Kids
Happybe Kids Tablet Pink
Skor kita 9.1
95%

129,99 119,99 EUR

6. ANYWAY.GO ‎KT1006 Kids Tablet

  • Merek: OPO. GO
  • Kontrol wong tuwa: sistem proteksi sandi, setelan wektu layar, mode keamanan lan manajemen isi browsing. 
  • babar pisan: Ora
  • kesehatan: Teknologi Low Blue Light
  • Kapasitas panyimpenan: 32 GB (bisa ditambahi nganti maksimal 128 GB)
  • memori akses acak: 2GB RAM
  • Kamera: mburi, ngarep
  • Ukuran produk X x 24.4 20.2 3.4 cm
  • Farben: Biru, Jambon
  • tampilan: 8 inci, 1280x800 piksel
  • Prosesor: Prosesor kotak inti 1,6 GHz
  • Inti prosesor: 4
  • Tipe konektivitas: Bluetooth, WiFi
  • sistem operasi Android 10
  • accumulator: Baterei polimer lithium 6000mAh
  • Umur batere: 9.25 watt jam
  • Bobot barang 540 XNUMXg
  • Sambungan: USB Tipe-C, slot MicroSD, Jack Headphone
  • toko dolanan: Bisa
  • Spesial: Aplikasi "Klompok Kulawarga" sing ngidini ngobrol lan nelpon video karo bocah-bocah
  • contra: Pangisi daya 5V 2A kudu dituku kanthi kapisah
 
Oalah, dadi pink
Oalah.go blue
Skor kita 9.0
95%

149,99 139,99 EUR

7. Pebble Gear Kids Tablet 7

  • Merek: Pebble Gear
  • ngowahi: Telung nganti wolung taun
  • Kontrol wong tuwa: Wong tuwa bisa ngawasi, nyetel wektu game, durasi game lan akses app ing akun induk
  • babar pisan: 2 taun (Miturut pabrikan: Yen ana cacat, bisa bali menyang pabrikan lan tablet panggantos bakal dikirim)
  • kesehatan: Filter cahya biru, game saka toko app dhewe rampung iklan-free
  • Kapasitas panyimpenan: 16 GB (udakara 12 GB isih kasedhiya sawise instalasi awal)
  • Kamera: mburi, ngarep
  • Ukuran produk 25x18x2 cm; 780 gram (Beku), 7.7 x 17.5 x 24.1 cm (Mobil), 
  • batre ‎1 baterei lithium-ion dibutuhake (kalebu).
  • Farben: Biru Muda (Beku), Kuning Mustard (Toystory), Sinyal Abang (Mobil), Biru Turquoise (Bundel Mickey Mouse + Headphone)
  • Ukuran tampilan 7 Kab
  • Prosesor: Quad-inti 1,3 GHz CPU 
  • Tipe konektivitas: Wi-Fi
  • sistem operasi ‎Android 8.1 Oreo / utawa Android 8.1 Go (Versi Mickey Mouse lan Mobil)
  • Umur baterejam: 9.9 watt
  • Bobot barang : 780 gram (Beku), 485 gram (Mickey Mouse),  
  • Sambungan: Port USB mikro, slot MicroSD
  • toko dolanan: Ora bisa (Youtube lan Youtube Kids mung bisa digunakake liwat Safe-Brower lan whitelisting)
  • Spesial: Swara 500 game lan app karo 12 sasi free akses menyang 'GameStore Junior App Store'. (Sawise iku 39,99 euro kanggo setahun.)
Tablet Anak Pebble Gear 7 Versi Mobil Test lan Pengalaman
Anak Tablet 7 Pebble Gear pengalaman lan test
Skor kita 8.9
95%

Saka 89,90 - 124,99 EUR

8. CWOWDEFU ‎C70W

  • account CWOWDEFU
  • Ukuran produk ‎19 x 12 x 1 cm; 350 gram
  • batre ‎1 baterei lithium-ion dibutuhake (kalebu).
  • Farben: Biru
  • Ukuran tampilan 7 Kab
  • Inti prosesor 4
  • Ukuran RAM 2 GB
  • Panyimpenan Art DDR3 SDRAM
  • Jinis Konektivitas Wi-Fi
  • resolusi webcam 2 MP
  • sistem operasi Android
  • batre klebu Ya
  • Umur batere: ‎11.1 watt jam
  • Bobot barang : 350 g

 

 
Cwow C70W Review Kids Tablet
Skor kita 8.6
86%

Saka 98,99 EUR

9. AEEZO Tronpad TK701

  • Sistem Operasi: Android 10
  • Ukuran tampilan: 7 ing
  • resolusi layar: 1920 x 1200 Piksel
  • Layar HD 7 inci 
  • kompatibel karo WiFi
  • Panyimpen GB 
  • Werna: Kasedhiya ing rong warna: biru lan jambon
  • Google Play Store bisa
  • AEEZO Gratis Aplikasi Parental Control: Hubungi bocah-bocah lan priksa kegiatan anyar + frekuensi lan durasi panggunaan

 

Tablet anak: Tronpad Tk701
Skor kita 8.4
84%

Saka 85,83 EUR

Metodologi tes tablet bocah

Kita nggunakake lan nguji kabeh 23 tablet bocah sing beda-beda sajrone tes sajrone 5 dina. Saka total 20 tablet bisa kanggo bocah-bocah, pungkasane kita nggunakake 10 ing tes sajrone wektu sing luwih suwe lan dilebokake kanthi cepet. Keamanan ing piranti, sistem operasi sing digunakake lan penanganan kanggo bocah-bocah minangka kritéria utama kanggo evaluasi kita.

  • Antarmuka pangguna kudu disesuaikan karo kabutuhan bocah. Iki kalebu sensitivitas tutul, pandhu arah kanthi katrampilan motorik sing kurang lan komposisi menu lan konten. Iki kudu gampang diakses kanggo bocah-bocah. 
  • Fitur teknis. Iki kalebu resolusi tampilan, padhang lan refleksi. Uga volume memori, resolusi kamera lan kacepetan prosesor.
  • Setelan keamanan lan kontrol kanggo wali sah. Kamungkinan kanggo mbatesi wektu panggunaan kudu kasedhiya. Wong tuwa kudu bisa ngatur konten sing bisa dikonsumsi bocah lan bisa ngawasi aktivitas bocah kasebut. A app tiyang sepah ana plus. 
  • stabilitas. Jinis lan ombone saka casing kudu tahan tiba ing paling 3 meter. Kajaba iku, ora ana bau sing ora nyenengake saka materi kasebut.
  • Biaya. Kita wis ngilangi produsen kanthi biaya sing didhelikake utawa jebakan langganan saka ringkesan iki.

Asil kanthi rinci: tablet Amazon Fire 8HD 

Fire Kids Tablet Review

Fire 8 HD Tablet Kids Edition nduweni pigura plastik sing stabil lan berkualitas tinggi. Bocah-bocah cilik lan bocah-bocah prasekolah sing seneng nguji watesan lan risiko ngrusak tablet kasebut cukup apik. Kita yakin tablet iki bakal dadi kanca sing kuat nganti pirang-pirang taun, sanajan bocah cilik, amarga data pangguna sing wis diteliti nuduhake manawa pigura lan layar tetep apik nalika dilecehke bocah.

Tablet minangka pilihan sing apik kanggo bocah-bocah amarga bobote entheng, awet, lan umur baterei dawa. Kajaba iku, nawakake luwih saka mung game - sampeyan bisa nggunakake kanggo nonton film utawa acara TV, maca buku, muter app pendidikan, utawa malah nindakake peer! Lan kanthi kontrol wong tuwa, sampeyan bisa mbatesi apa sing dideleng online supaya ora kena pengaruh sing ora cocog.

Pros

✔️ Garansi tanpa kuwatir rong taun: Piranti bakal diganti yen rusak sajrone wektu kasebut
✔️ Kontrol Parental: tingkat keamanan sing bisa diatur kanthi lengkap adhedhasar umur lan pilihan pangguna
✔️ Pembiayaan bisa 0 persen ing telung cicilan saben wulan sekitar 45 euro
✔️ Layar wolung inci kanthi resolusi Full HD

✔YE Pustaka media dhewe tanpa pariwara nganggo langganan AmazonKids+

cons

❌ Ora ana Google Play Store amarga piranti kasebut nggunakake Fire OS (sistem operasi Amazon dhewe) tinimbang Android. (Pandhuan babagan carane nginstal Netflix)
❌ Tampilan katon rada peteng
❌ LTE ora bisa digunakake nalika lelungan

Yen dituku anyar, tablet bocah-bocah kudu duwe akeh fitur nanging bisa dikontrol dening wong tuwa

tablet anak ngemot tuku anyar meh kabeh fitur sing piranti kanggo wong diwasa uga ing pasar. Produsen wis nemtokake tujuan supaya tablet bisa tuwuh bareng bocah-bocah supaya bisa digunakake kanthi mandiri. Ing wektu sing padha, ana uga fungsi sing tuwane ngidini Matesi wektu layar lan panggunaan internet anak-anake lan ngawasi. Supaya tablet kanggo umur sing luwih dhuwur lan terus mlebu sekolah bisa akeh Model tablet sing cocog kanggo siswa. Ing sisih liya, tablet bocah modern ngarahake nindakake iki kanthi sabisa grapyak karo bocah kanggo menehi anak kesempatan kanggo entuk manfaat kanthi mandiri wiwit cilik lan cocog karo pangguna cilik kanggo tuwuh karo. Amarga bisa dicocogake kanggo umur apa wae, tablet bisa dadi adoh umur umure entuk. Sing duwe uga aspek lingkungan, sing kudu ditimbang nalika tuku. Akeh wong tuwa uga mikir apa a Tablet anak nggawe akal punika lan ing kabeh nilai pendidikan bisa. Kita luwih rinci babagan poin kasebut ing ngisor iki ing tes.

Priksa dhaptar tablet kanggo bocah-bocah

Tablet modern duwe akeh fitur sing ngidini wong tuwa bisa ngontrol bocah-bocah nalika nggunakake lan menehi anak kesempatan kanggo gabungke dolanan lan nyenengake kanthi sinau. Fitur tablet bocah-bocah 2021 kudu kalebu yaiku:

Asil tes tablet bocah - tablet apa sing paling apik kanggo bocah?

Minangka tablet kanggo bocah-bocah, kita sarujuk nyaranake iki Fire 8 HD Tablet Kids Edition. Alesan utama: Iku kalebu liwat Amazon siji garansi rong taun. Dadi piranti rusak, sampeyan bisa langsung nggunakake tukaran - lan rong taun. Kajaba iku, fitur kabeh fungsi tablet lengkap kanggo wong diwasa lan mulane bisa tuwuh bareng. Ing antarmuka panganggo lan isi punika maneko rupo, kontrol lan selaras kanggo Dicocogake kanggo kabutuhan anak, ing tablet bisa paling menyang umur sekolah digunakake Panggonan kapindho dadi tablet anak Vankyo S8. Wis karo 60 GB paling gedhe Papan panyimpenan, Saliyane mode parental, uga duwe mode sing gampang ing mripat. Ana uga kamera ngarep lan mburi kanthi kualitas gambar sing apik lan kasedhiya kanggo para penyayang Google Playstore. Iki uga minangka tablet lengkap. Kanthi pangaturan umur, Vankyo S8 bisa digunakake nganti umur sekolah. 

Tablet minangka cara sing apik kanggo nyenengake bocah-bocah.

Tes Tablet Kids minangka papan sing paling apik kanggo ngerteni tablet sing cocog kanggo sampeyan lan kulawarga. Kita duwe review kabeh tablet paling ndhuwur supaya sampeyan bisa nggawe keputusan sing ngerti babagan tablet sing paling apik kanggo sampeyan. Sampeyan bakal bisa ndeleng apa fitur saben tablet wis, pinten regane, lan apa klompok umur cocok kanggo sadurunge tuku.

Gagasan hadiah sing sampurna! Wenehi hadiah kanggo bocah-bocah sing bakal disenengi lan uga mbantu dheweke sinau babagan teknologi ing jagad digital sing saiki kita lakoni. Kajaba iku, umume tablet dilengkapi aplikasi pendidikan sing bisa nulungi bocah sinau katrampilan anyar nalika tetep terhibur.

Bocah-bocah tansah mlaku-mlaku lan butuh apa-apa kanggo nglipur.

Tablet minangka cara sing apik kanggo bocah-bocah sinau babagan teknologi ing lingkungan sing aman sing ora ngganggu tugas sekolah kaya smartphone. Lan yen bocah sampeyan seneng main game ing tablet, mula iku sampurna amarga ana akeh game pendidikan uga! Dadi aja ngenteni maneh - njaluk tablet anak sampeyan dina iki!