Rishikimi i tabletave për fëmijë - Tableti më i mirë për fëmijë 2023

Ju jeni duke kërkuar për një të besueshëm Testi i tabletave për fëmijë me metodologji transparente? Ne kemi Tabletat më të mira për fëmijë 2023 të testuara.

Redaktimi pedagogjik
Redaktorët e testeve të tabletave për fëmijë

 Artikull për tableta për fëmijë, i shkruar nga ekspertëPërditësuar më 1 maj 2023

Ju jeni duke kërkuar për një të besueshëm Testi i tabletave për fëmijë me metodologji transparente? Ne kemi Tabletat më të mira për fëmijë 2022 të testuara. Blerja e një tableti për fëmijë është një investim i madh. Ne kemi modelet aktuale në çmim-performancë dhe Miqësia ndaj fëmijëve është testuar. Tani lexoni dhe sigurohuni për paratë e shpenzuara karakteristikat më të mira për ju dhe fëmijën tuaj. Klikoni këtu tani për të lexuar komentet tona për tableta të ndryshëm dhe për të gjetur se cili do të ishte i përsosur për fëmijën tuaj.

Përmbajtje
Renditja dhe pasqyra e fituesve të testit
Kur blihen të reja, tabletat e fëmijëve duhet të kenë sa më shumë funksione, por të jenë të kontrollueshme nga prindërit
Lista kontrolluese për tabletat për fëmijë
Rezultati i testit të tabletave për fëmijë në detaje

1. 🥇 Tablet për fëmijë Blackview Tab 6 Kids

 • Marka: Blackview
 • Moshë: Tre deri në tetë vjet
 • nga fëmijët: Zona iKids për kontrollin prindëror, ngrirësin e aplikacioneve, mbrojtjen me fjalëkalim, menaxhimin e kohës, menaxhimin e aplikacioneve, menaxhimin e përdorimit, menaxhimin e faqes në internet
 • Llogari të shumta të fëmijëve: Po
 • Garanci: 2 vjet (Sipas prodhuesit: Në rast të një defekti, mund t'i kthehet prodhuesit dhe do të dorëzohet një tabletë zëvendësuese)
 • shëndetësor: Teknologjia e dritës blu të ulët, modaliteti i errët, këllëfi është jo toksik dhe pa erë
 • kujtim: 32 GB (256 GB i zgjerueshëm)
 • Aparat fotografik: mbrapa, përpara
 • Rezolucioni i kamerës: 2MP + 5MP
 • Dimensionet e produktit X x 20.8 12.4 0.9 cm
 • bateri Kërkohet 1 bateri litium-jon (të përfshira).
 • Colors: Blu / Rozë
 • Madhësia e ekranit Ekran me prekje 8 inç, 1280*800 IPS me definicion të lartë
 • procesori: 2,0 GHz (12 nm me katër bërthama Unisoc-T310)
 • Bërthamat e procesorit: 8
 • memorie kryesore: 3GB RAM
 • Lloji i lidhjes: 5G WIFI, 4G LE, Bluetooth
 • sistemit operativ Android 11 dhe Doke OS_P 2.0
 • akumulator: 5.580mAh
 • jetën e baterisë: 9.9 vat orë
 • Pesha e sendit : 365 gram  
Tablet Blackview Tab 6 Kids për fëmijë 8 inç
Rezultati ynë është 9.9
99%

Ab 169,9 139,99 EUR

 • Lidhjet: Porta USBC, foleja MicroSD, foleja e kufjeve 3,5 mm
 • SIM: SIM e dyfishtë (2*Nano SIM ose 1*Nano SIM + 1*microSD)
 • Speciale: modaliteti argëtues me ekran të dyfishtë, 4G LTE i dyfishtë: mund të përdorë dy karta telefoni në të njëjtën kohë, shkyçja e Face ID, këllëf lëkure

2. 🥈 Tabletë Fire HD 10 Kids

 • Sistemi operativ: Fire OS
 • Madhësia e ekranit: 10,1 inç
 • Garanci: Vitet e 2
 • rezolucioni i ekranit: 1080 pixel
 • WiFi i pajtueshëm
 • Magazinim 32 GB
 • Ngjyrat: Këllëf në ngjyrë bojëqielli, akuamarin ose livando
 • Kamera e përparme dhe e pasme
 • nga fëmijët Filtrat e moshës, qëllimet e të mësuarit dhe kufizimet kohore
 • rregullimi i moshës: pas futjes së datës së lindjes
 • Dyqani i Google Play është i mundur
 • Energiesparmodus
 • Procesor me tetë bërthama
 • 3 GB RAM
 • Porta e karikimit: USB-C-(2.0)
 • jetën e baterisë: Deri në 12 orë

 

Zjarri Hd 10 Fëmijë
Rezultati ynë është 9.8
98%

134,99 EUR

3. AEEZO TK801

 • Sistemi operativ:  Android 10
 • Madhësia e ekranit: 8 inç
 • rezolucioni i ekranit: 1920 x 1200 Pixel
 • Ekran HD 8 inç 
 • WiFi i pajtueshëm
 • kujtesës: 32 GB (e zgjerueshme në 128 GB)
 • Prozessor: 2GB RAM
 • Ngjyrat: Dy ngjyra; blu dhe rozë
 • PlayStore: Dyqani i Google Play është i mundur
 • Siguri: AEEZO Falas Aplikacioni i Kontrollit Prindëror: Kontaktoni fëmijët dhe kontrolloni aktivitetet e fundit + shpeshtësinë dhe kohëzgjatjen e përdorimit
 • jetën e baterisë: 9.25 orë
 • dimensionet: 21 x 12.5 x 1 cm; 350 gram
 • Aparat fotografik: dy kamera (2MP+5MP).
 • Garanci: Një vit shërbim kthimi dhe ndërrimi.
Aeezo Tk 801
Rezultati ynë është 9.6
96%

Ab 100,99 98,99EUR

4. Fire 8 HD Tablet Kids Edition

 • Sistemi operativ: Zjarri OS
 • 👨🔧 2 vjet garanci: Pajisja do të ndërrohet pa pagesë
 • 🤑 Financim 0%.: 45,00 € x 3 këste mujore
 • 🖥 Ekran HD 8 inç për foto dhe video të mprehta
 • 👧🏻 Kids Amazon +: biblioteka e mediave pa reklama
 • 📳 WiFi i pajtueshëm: internet pa limit
 • 🗝32 GB memorie me slot microSD: deri në 1 TB i zgjerueshëm
 • Ngjyrat: Në dispozicion në tre ngjyra
 • Kamera e përparme dhe e pasme
 • profilet e fëmijëve
 • Mundësia e vendosjes së kohës së përdorimit për fëmijët

 

Tableta për fëmijë Fire Hb 8
Rezultati ynë është 9.2
92%

59,99 EUR

5. Tableti HAPPYBE Kids

 • Marka: GEZUAR
 • nga fëmijët: sistemi i mbrojtjes me fjalëkalim, përcaktimi i kohës para ekranit, mënyrat e sigurisë dhe menaxhimi i përmbajtjes së shfletimit. 
 • Garanci: Jo
 • shëndetësor: Teknologji me dritë blu të ulët
 • kujtim: 32 GB (i zgjerueshëm deri në 128 GB)
 • memorie kryesore: 2GB RAM
 • Aparat fotografik: mbrapa, përpara
 • Dimensionet e produktit X x 21 12.4 1 cm
 • Colors: Blu, Rozë
 • Display: 8 inç, 1920x1200 piksele
 • procesori: Procesor me katër bërthama 1,6 GHz
 • Bërthamat e procesorit: 4
 • Lloji i lidhjes: Wi-Fi
 • sistemit operativ Android 9.0 – 10 (specifikimet ndryshojnë)
 • akumulator: Bateri litium polimer 5000 mAh
 • jetën e baterisë: 4.9 vat orë
 • Pesha e sendit : 863 g
 • Lidhjet: USB Type-C, fole për MicroSD, fole kufjesh
 • Dyqan Lojërash: E mundshme
 • Speciale: Aplikacioni "Family Group" që lejon bisedën dhe videotelefonat me fëmijët
 • Kundër: Karikuesi 5V 2A duhet të blihet veçmas
Tableti Happybe Kids
Tableti Happybe Kids Pink
Rezultati ynë është 9.2
92%

129,99 85,99 EUR

6. ANYWAY.GO ‎KT1006 Kids Tablet

 • Marka: GJITHSESI.SHKO
 • nga fëmijët: sistemi i mbrojtjes me fjalëkalim, përcaktimi i kohës para ekranit, mënyrat e sigurisë dhe menaxhimi i përmbajtjes së shfletimit. 
 • Garanci: Jo
 • shëndetësor: Teknologji me dritë blu të ulët
 • kujtim: 32 GB (i zgjerueshëm deri në 128 GB)
 • memorie kryesore: 2GB RAM
 • Aparat fotografik: mbrapa, përpara
 • Dimensionet e produktit X x 24.4 20.2 3.4 cm
 • Colors: Blu, Rozë
 • Display: 8 inç, 1280x800 piksele
 • procesori: Procesor me katër bërthama 1,6 GHz
 • Bërthamat e procesorit: 4
 • Lloji i lidhjes: Bluetooth, WiFi
 • sistemit operativ Android 10
 • akumulator: Bateri litium polimer 6000 mAh
 • jetën e baterisë: ‎ ‎‎ ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎9.25 vat ore
 • Pesha e sendit : 540 gram
 • Lidhjet: USB Type-C, fole për MicroSD, fole kufjesh
 • Dyqan Lojërash: E mundshme
 • Speciale: Aplikacioni "Family Group" që lejon bisedën dhe videotelefonat me fëmijët
 • Kundër: Karikuesi 5V 2A duhet të blihet veçmas
 
Gjithsesi.shko rozë
Gjithsesi.shko blu
Rezultati ynë është 9.1
91%

149,99 139,99 EUR

7. Okaysea KT1006

 • Sistemi operativ:  Android 10
 • Madhësia e ekranit: 10 inç
 • rezolucioni i ekranit: 1280X800 piksele, IPS 178° kënd i gjerë shikimi
 • Ekran HD 8 inç 
 • E përputhshme me WLAN, nuk ka vend për SIM
 • kujtesës: 32 GB i zgjerueshëm në 128 GB
 • Prozessor: 2 GB RAM; Procesor me katër bërthama 1,6 GHz
 • Ngjyrat: Dy ngjyra; blu dhe rozë
 • PlayStore: Dyqani i Google Play është i mundur
 • Siguri: Aplikacioni FamilyGroup: Biseda me video, telefonata dhe tekste për prindërit dhe fëmijët. Pasqyrë e aktiviteteve të fundit dhe koha e përdorimit.  Aplikacioni Kidoz: Filtri i moshës, kufiri i kohës para ekranit, mënyrat e sigurisë dhe menaxhimi i përmbajtjes
 • jetën e baterisë: (4 orë sipas fletës së të dhënave teknike) 3-10 në varësi të aktivitetit; 6000 mAh / 22 vat orë
 • Dimensionet: ‎24 x 16 x 1 cm; 540 gram
 • Aparat fotografik: kamera e dyfishtë, kamera e pasme 5 MP 
 • SI NË: B09JBR32VQ
Tableta për fëmijë Okaysea
Rezultati ynë është 9.1
91%

119,99 EUR

8. Pllaka Pebble Gear Kids 7

 • Marka: Veshje me guralecë
 • Moshë: Tre deri në tetë vjet
 • nga fëmijët: Prindërit mund të monitorojnë, të vendosin kohën e lojës, kohëzgjatjen e lojës dhe aksesin në aplikacion në llogarinë e prindit
 • Garanci: 2 vjet (Sipas prodhuesit: Në rast të një defekti, mund t'i kthehet prodhuesit dhe do të dorëzohet një tabletë zëvendësuese)
 • shëndetësor: Filtri i dritës blu, lojërat nga dyqani i aplikacioneve janë plotësisht pa reklama
 • kujtim: 16 GB (rreth 12 GB ende në dispozicion pas instalimit fillestar)
 • Aparat fotografik: mbrapa, përpara
 • Dimensionet e produktit 25x18x2cm; 780 gram (I ngrirë), 7.7 x 17.5 x 24.1 cm (Makina), 
 • bateri Kërkohet 1 bateri litium-jon (të përfshira).
 • Colors: Blu e çelët (e ngrirë), e verdhë mustardë (lodër), e kuqe sinjalizuese (makina), blu bruz (pako e Mickey Mouse + kufje)
 • Madhësia e ekranit 7 Zoll
 • procesori: CPU me katër bërthama 1,3 GHz 
 • Lloji i lidhjes: Wi-Fi
 • sistemit operativ Android 8.1 Oreo / ose Android 8.1 Go (versioni i Mickey Mouse dhe Cars)
 • jetën e baterisë: 9.9 vat orë
 • Pesha e sendit : 780 gram (i ngrirë), 485 gram (Mickey Mouse),  
 • Lidhjet: Porta mikro USB, slot për MicroSD
 • Dyqan Lojërash: Nuk është e mundur (Youtube dhe Youtube Kids mund të përdoren vetëm nëpërmjet Safe-Brower dhe listës së bardhë)
 • Speciale: Mbi 500 lojëra dhe aplikacione me 12 muaj akses falas në "GameStore Junior App Store". (Pas kësaj 39,99 euro për një vit.)
Tabletë për fëmijë Pebble Gear 7 Cars Version Test dhe përvojë
Përvoja dhe testi i tabletës për fëmijë 7 Pebble Gear
Rezultati ynë është 8.9
89%

Nga 109,99 euro

9. CWOWDEFU Tabletë për fëmijë C70W

 • Marke CWOWDEFU
 • Dimensionet e produktit 19 x 12 x 1 cm; 350 gram
 • bateri Kërkohet 1 bateri litium-jon (të përfshira).
 • Colors: Blu
 • Madhësia e ekranit 7 Zoll
 • Bërthamat e procesorit 4
 • Madhësia e RAM -it 2 GB
 • Arti i ruajtjes SDRAM DDR3
 • Lloji i lidhjes Wi-Fi
 • rezolucioni i kamerës së internetit 2 MP
 • sistemit operativ Android
 • bateri përfshirë Po
 • jetën e baterisë: 11.1 vat orë
 • Pesha e sendit : 350 g

 

 
Tableti Cwow C70W Review Kids
Rezultati ynë është 8.6
86%

Nga 109,99 euro

10. AEEZO Tronpad TK701

 • Sistemi operativ: Android 10
 • Madhësia e ekranit: 7 inç
 • rezolucioni i ekranit: 1920 x 1200 Pixel
 • Ekran HD 7 inç 
 • WiFi i pajtueshëm
 • Magazinim 32 GB 
 • Ngjyrat: Vjen në dy ngjyra: blu dhe rozë
 • Dyqani i Google Play është i mundur
 • AEEZO Falas Aplikacioni i Kontrollit Prindëror: Kontaktoni fëmijët dhe kontrolloni aktivitetet e fundit + shpeshtësinë dhe kohëzgjatjen e përdorimit

 

Tableta për fëmijë: Tronpad Tk701
Rezultati ynë është 8.4
84%

Nga 85,83 euro

Metodologjia e testit të tabletave për fëmijë

Ne përdorëm dhe testuam të gjitha 23 tabletat e ndryshme të fëmijëve në test për një periudhë prej 5 ditësh. Nga gjithsej 20 tableta të mundshme për fëmijë, më në fund ne përdorëm 10 në test për një periudhë më të gjatë kohore dhe i vumë në ritmin e tyre. Siguria në pajisje, sistemi operativ i përdorur dhe trajtimi për fëmijët ishin kriteret kryesore për vlerësimin tonë.

 • Ndërfaqja e përdoruesit duhej të përshtatej me nevojat e fëmijëve. Këto përfshijnë ndjeshmërinë e prekjes, navigimin me aftësi të ulëta motorike dhe përbërjen e menyve dhe përmbajtjes. Këto duhet të ishin lehtësisht të arritshme për fëmijët. 
 • Karakteristikat teknike. Këto përfshinin rezolucionin, ndriçimin dhe reflektimet e ekranit. Gjithashtu vëllimi i memories, rezolucioni i kamerës dhe shpejtësia e procesorit.
 • Cilësimet e sigurisë dhe kontrollueshmëria për kujdestarët ligjorë. Mundësia e kufizimit të kohës së përdorimit duhej të ishte e disponueshme. Prindërit duhej të ishin në gjendje të rregullonin përmbajtjen që fëmija mund të konsumonte dhe të ishin në gjendje të monitoronin aktivitetet e fëmijës. Një aplikacion prind ishte një plus. 
 • stabilitet. Lloji dhe shtrirja e shtresës së jashtme duhej të përballonte një rënie prej të paktën 3 metrash. Përveç kësaj, nga materiali nuk duhet të burojnë aroma të pakëndshme.
 • Kosto. Ne kemi përjashtuar plotësisht prodhuesit me kosto të fshehura ose kurthe të abonimit nga kjo përmbledhje.

Rezultati në detaje: Tableti Amazon Fire 8HD 

Rishikimi i tabletit Fire Kids

Fire 8 HD Tablet Kids Edition ka një kornizë plastike me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme. Fëmijët e vegjël dhe parashkollorët që pëlqejnë të testojnë kufijtë e tyre dhe rrezikojnë të dëmtojnë tabletin, shërbehen relativisht mirë nga kjo. Ne besojmë se ky tablet do të jetë një shoqërues i fortë për shumë vite, edhe për fëmijët më të vegjël, pasi të dhënat e përdoruesit që kemi ekzaminuar tregojnë se korniza dhe ekrani qëndrojnë mirë kur abuzohen nga fëmijët.

Tableti është një opsion i shkëlqyeshëm për fëmijët, sepse është i lehtë, i qëndrueshëm dhe ka një jetë të gjatë baterie. Plus, ai ofron më shumë se thjesht lojëra - mund ta përdorni për të parë filma ose shfaqje televizive, për të lexuar libra, për të luajtur aplikacione edukative apo edhe për të bërë detyrat e shtëpisë! Dhe me kontrollet prindërore, ju mund të kufizoni atë që ata shohin në internet në mënyrë që të mos ekspozohen ndaj ndonjë gjëje të papërshtatshme.

rekuizitë

✔️ Garanci dyvjeçare pa shqetësime: Pajisja do të ndërrohet nëse prishet gjatë kësaj periudhe
✔️ Kontrolli prindëror: plotësisht i rregullueshëm për të rregulluar nivelin e sigurisë bazuar në moshën dhe preferencat e përdoruesit
✔️ Financimi është i mundur me 0 për qind në tre këste mujore rreth 45 euro
✔️ Ekran tetë inç me rezolucion Full HD

✔️ Zotëroni bibliotekën e mediave pa reklama me abonimin në AmazonKids+

Cons

❌ Nuk ka mundësi Google Play Store sepse pajisja përdor Fire OS (sistemi operativ i vetë Amazon) në vend të Android. (Udhëzues se si të instaloni Netflix gjithsesi)
❌ Ekrani duket mjaft i errët
❌ LTE nuk është e mundur në lëvizje

Kur blihen të reja, tabletat e fëmijëve duhet të kenë sa më shumë funksione, por të jenë të kontrollueshme nga prindërit

tableta për fëmijë përmbaj blerë e re pothuajse të gjitha veçoritë që kanë në treg edhe pajisjet për të rritur. Prodhuesit i kanë vendosur vetes synimin që t'i lënë tabletat të rriten me to, në mënyrë që fëmijët t'i përdorin ato në mënyrë të pavarur. Në të njëjtën kohë, ka edhe funksione që Eltern lejojnë Kufizoni kohën para ekranit dhe përdorimin e internetit të fëmijëve të tyre dhe monitorojnë. Kështu që tableta në një moshë më të lartë dhe vazhdojnë në shkollë mund të jenë shumë Modele tabletash të përshtatshme për studentët. Nga ana tjetër, tabletët modernë për fëmijë synojnë ta bëjnë këtë sa më shumë që të jetë e mundur miqësor për fëmijë për t'u dhënë fëmijëve mundësinë të përfitojnë në mënyrë të pavarur që në moshë të re dhe në përputhje me rrethanat me përdoruesit e vegjël të rritet me. Për shkak se ato mund të përshtaten për çdo moshë, tabletat mund të bëjnë një rrugë të gjatë jetë arritur. Edhe kjo ka një aspekti mjedisor, të cilën duhet ta keni parasysh kur blini. Shumë prindër po pyesin gjithashtu nëse a Tableta për fëmijë ka kuptim është dhe fare me vlerë arsimore mund te jete. Ne hyjmë në më shumë detaje mbi këto pika më poshtë në test.

Lista kontrolluese për tabletat për fëmijë

Tabletat moderne kanë shumë veçori që u mundësojnë prindërve të kontrollojnë fëmijët gjatë përdorimit të tyre dhe u japin fëmijëve mundësinë të kombinojnë lojën dhe argëtimin me mësimin. Karakteristikat që duhet të përfshijë një tabletë për fëmijë 2023 janë:

Rezultatet e testit të tabletave për fëmijë - cili tablet është më i miri për fëmijët?

Si një tabletë për fëmijë, ne e rekomandojmë njëzëri këtë Fire 8 HD Tablet Kids Edition. Arsyeja kryesore: përfshin përmes Amazon one dy vjet garanci. Kështu që pajisja prishet, mund ta përdorni menjëherë shkëmbim - dhe për dy vjet. Përveç kësaj, ajo përmban të gjitha funksionet e një tableti të plotë për të rriturit dhe për këtë arsye mund të rritet me ta. Të ndërfaqja e përdoruesit dhe përmbajtja është e ndryshueshme, e kontrollueshme dhe e përshtatur për të Përshtatur për nevojat e fëmijëve,  Tabletë mund të paktën te mosha shkollore te perdoret. Vendi i dytë shkon për tabletin e fëmijëve Vankyo S8. Ka me 60 GB me i madhi kujtim, Përveç modalitetit prindëror, ka edhe një regjim që është i lehtë për sytë. Ekziston gjithashtu një kamerë e përparme dhe e pasme me cilësi të shkëlqyer imazhi dhe është e disponueshme për adhuruesit e Google Playstore. Ky është gjithashtu një tabletë e plotë. Me anë të rregullimit të moshës, Vankyo S8 mund të përdoret deri në moshën shkollore. 

Tabletat janë një mënyrë e shkëlqyer për t'i argëtuar fëmijët tuaj.

Kids Tablet Test është vendi më i mirë për të zbuluar se cili tablet është i duhuri për ju dhe familjen tuaj. Ne kemi rishikime të të gjithë tabletëve më të mirë, kështu që ju mund të merrni një vendim të informuar se cili tablet është më i miri për ju. Do të mund të shihni se cilat veçori ka çdo tablet, sa kushton dhe për cilën grupmoshë është i përshtatshëm përpara se të bëni një blerje.

Ideja perfekte e dhuratës! Dhurojini fëmijëve tuaj diçka që do ta duan dhe kjo do t'i ndihmojë ata të mësojnë më shumë rreth teknologjisë në këtë botë dixhitale ku jetojmë sot. Plus, shumica e tabletave janë të mbushura me aplikacione edukative që mund t'i ndihmojnë fëmijët të mësojnë aftësi të reja duke i mbajtur ata të argëtuar.

Fëmijët janë gjithmonë në lëvizje dhe kanë nevojë për diçka për t'i mbajtur ata të argëtuar.

Tabletat janë një mënyrë e shkëlqyeshme për fëmijët që të mësojnë rreth teknologjisë në një mjedis të sigurt që nuk i largon ata nga detyrat e tyre shkollore, siç bëjnë telefonat inteligjentë. Dhe nëse fëmijës suaj i pëlqen të luajë lojëra në tabletin e tij, atëherë kjo është e përsosur sepse ka edhe shumë lojëra edukative! Pra, mos prisni më - merrni fëmijës tuaj një tabletë sot!