Ulasan Tablet Barudak - Tablet Pangsaéna pikeun Barudak 2022

Anjeun milarian anu tiasa dipercaya Tes tablet barudak kalawan metodologi transparan? Kami gaduh tablet kids pangalusna 2022 diuji.

Ngédit pedagogical
Éditor tés tablet barudak

 Artikel Tablet Kids Ditulis Ku Para AhliDiropéa 29 April 2022

Anjeun milarian anu tiasa dipercaya Tes tablet barudak kalawan metodologi transparan? Kami gaduh tablet kids pangalusna 2022 diuji. Meuli tablet kids mangrupakeun investasi badag. Simkuring boga model ayeuna on harga-kinerja na Karunyaan budak diuji. Ayeuna baca teras ngamankeun diri pikeun artos anu dibébaskeun fitur pangalusna keur anjeun jeung anak anjeun. Pencét di dieu ayeuna pikeun maca ulasan kami ngeunaan tablet anu béda sareng milari mana anu cocog pikeun murangkalih anjeun.

eusi
Rengking juara tés sareng tinjauan
Nalika dibeuli anyar, tablet barudak kudu boga saloba fitur mungkin tapi bisa controllable pikeun kolotna
Daptar pariksa keur tablet kids
Hasil tes tablet barudak sacara rinci

1. ???? Blackview Tab 6 tablet barudak Kids

  • Mérek: Blackview
  • ngarobah: Tilu nepi ka dalapan taun
  • childlock: Wewengkon iKids pikeun kontrol parental, freezer aplikasi, panyalindungan sandi, manajemén waktu, manajemén aplikasi, manajemén pamakéan, manajemén ramatloka
  • Sababaraha rekening anak: Enya
  • garansi: 2 taun (Numutkeun produsén: Upami aya cacad, éta tiasa dipulangkeun ka produsén sareng tablet anu ngagentos bakal dikirimkeun)
  • kasehatan: Téknologi Lampu Biru Rendah, Modeu poék, Kasus henteu beracun sareng teu aya bauan
  • Kapasitas neundeun: 32GB (256GB bisa dilegaan)
  • kamera: tukang, hareup
  • Resolusi kaméra: 2 MP + 5 MP
  • Diménsi produk X x 20.8 12.4 0.9 cm
  • accu ‎1 batré litium-ion diperlukeun (kaasup).
  • Farben: Biru/Pink
  • Ukuran tampilan 8 inci, 1280*800 layar toél IPS definisi tinggi
  • Prosesor: 2,0 GHz (12 nm quad-core Unisoc-T310)
  • Inti prosésor: 8
  • mémori aksés acak: 3GB RAM
  • Jenis konektipitas: ‎5G WIFI, 4G LE, Bluetooth
  • sistem operasi ‎Android 11 & Doke OS_P 2.0
  • accumulator: 5.580mAh
  • Hirup batréjam: 9.9 watt
  • Beurat barang : 365g  
Blackview Tab 6 tablet Kids Barudak 8 inci
Skor kami 9.6
96%

Ab 169,9 149,99 eur

  • Sambungan: port USBC, slot MicroSD, jack headphone 3,5mm
  • SIM: Dual SIM (2*Nano SIM atanapi 1*Nano SIM + 1*microSD)
  • Specials: Modeu hiburan layar ganda, dual 4G LTE: tiasa nganggo dua kartu telepon sakaligus, muka konci Face ID, kasus kulit

2. 🥈 Seuneu HD 10 Kids Tablet

  • Sistem operasi: Seuneu OS
  • Ukuran tampilan: 10,1 di
  • garansi: 2 taun
  • resolusi layar: 1080 ppiksel
  • WiFi cocog
  • Memori sareng 32 GB
  • Kelir: Kasus dina biru langit, aquamarine atanapi lavender
  • Kaméra hareup jeung pungkur
  • childlock Saringan umur, tujuan diajar sareng wates waktos
  • adjustment umur: sanggeus ngasupkeun tanggal lahir
  • Google Play Store mungkin
  • modeu hemat daya
  • prosésor inti Octa
  • 3 GB RAM
  • port ngecas: USB-C-(2.0)
  • Hirup batré: Nepi ka 12 jam

 

Seuneu Hd 10 Kids
Skor kami 9.65
95%

199,99 eur

3. AEEZO TK801

  • Sistem operasi:  Android 10
  • Ukuran tampilan: 8 di
  • resolusi layar: 1920 x 1200 piksel
  • tampilan HD 8 inci 
  • WiFi cocog
  • Ingetan: 32GB (bisa dilegakeun ka 128GB)
  • prosesor: 2GB RAM
  • Kelir: Dua warna; biru jeung pink
  • Playstore: Google Play Store mungkin
  • kaamanan: AEEZO Gratis Parental Control App: Kontak barudak jeung pariksa kagiatan panganyarna + frékuénsi sarta lilana pamakéan
  • Hirup batré: 9.25 jam
  • dimensi: 21 x 12.5 x 1 cm; 350 gram
  • kamera: dua kaméra (2MP + 5MP).
  • garansi: Sataun balik sarta jasa bursa.
Aeezo Tk 801
Skor kami 9.65
95%

Ab 100,99 84,99EUR

4. seuneu 8 HD Tablet Kids Edition

  • Sistem operasi: Seuneu OS
  • 👨🔧 2 taun jaminan: Alat bakal diganti gratis
  • 🤑 0% ngabiayaan: €45,00 x 3 cicilan bulanan
  • 🖥 tampilan HD 8 inci pikeun gambar jeung video seukeut
  • 👧🏻 Amazon Kids +: perpustakaan média bébas iklan
  • 📳 WiFi cocog: internét taya
  • 🗝32 memori GB kalawan slot microSD: nepi ka 1 TB dilegakeun
  • Kelir: Sayogi dina tilu warna
  • Kaméra hareup jeung pungkur
  • propil anak
  • Nyetél waktos pamakean pikeun murangkalih mungkin

 

Tablet barudak Seuneu Hb 8
Skor kami 9.2
92%

134,99 eur

5. HAPPYBE Kids Tablet

  • Mérek: WILUJENG
  • childlock: Sistim panyalindungan sandi, setelan waktos layar, modeu kaamanan sarta ngotéktak manajemén eusi. 
  • garansi: Teu
  • kasehatan: Téknologi Low Blue Light
  • Kapasitas neundeun: 32 GB (bisa dilegakeun ka max. 128 GB)
  • mémori aksés acak: 2GB RAM
  • kamera: tukang, hareup
  • Diménsi produk X x 21 12.4 1 cm
  • Farben: Biru, Pink
  • pintonan: 8 inci, 1920x1200 piksel
  • Prosesor: 1,6 GHz prosésor quad core
  • Inti prosésor: 4
  • Jenis konektipitas: Wi-Fi
  • sistem operasi ‎ Android 9.0 – 10 (spésifikasi rupa-rupa)
  • accumulator: 5000mAh litium polimér batré
  • Hirup batré: 4.9 watt jam
  • Beurat barang :863 g
  • Sambungan: USB Tipe-C, slot MicroSD, jack headphone
  • toko maén: Kamungkinan
  • Specials: Aplikasi "Grup kulawarga" anu ngamungkinkeun ngobrol sareng nelepon pidéo sareng murangkalih
  • kontra: 5V 2A carjer kudu dibeuli misah
Tablet Happybe Kids
Happybe Kids Tablet Pink
Skor kami 9.1
95%

129,99 119,99 eur

6. ANYWAY.GO ‎KT1006 Kids Tablet

  • Mérek: MAH. GO
  • childlock: Sistim panyalindungan sandi, setelan waktos layar, modeu kaamanan sarta ngotéktak manajemén eusi. 
  • garansi: Teu
  • kasehatan: Téknologi Low Blue Light
  • Kapasitas neundeun: 32 GB (bisa dilegakeun ka max. 128 GB)
  • mémori aksés acak: 2GB RAM
  • kamera: tukang, hareup
  • Diménsi produk X x 24.4 20.2 3.4 cm
  • Farben: Biru, Pink
  • pintonan: 8 inci, 1280x800 piksel
  • Prosesor: 1,6 GHz prosésor quad core
  • Inti prosésor: 4
  • Jenis konektipitas: Bluetooth, WiFi
  • sistem operasi Android 10
  • accumulator: 6000mAh litium polimér batré
  • Hirup batré: 9.25 watt jam
  • Beurat barang : 540g
  • Sambungan: USB Tipe-C, slot MicroSD, jack headphone
  • toko maén: Kamungkinan
  • Specials: Aplikasi "Grup kulawarga" anu ngamungkinkeun ngobrol sareng nelepon pidéo sareng murangkalih
  • kontra: 5V 2A carjer kudu dibeuli misah
 
Atoh.pikeun warna pink
Atoh.go blue
Skor kami 9.0
95%

149,99 139,99 eur

7. Pebble Gear Kids Tablet 7

  • Mérek: Pebble Gear
  • ngarobah: Tilu nepi ka dalapan taun
  • childlock: Kolot tiasa ngawas, nyetél waktos kaulinan, durasi kaulinan sareng aksés aplikasi dina akun indungna
  • garansi: 2 taun (Numutkeun produsén: Upami aya cacad, éta tiasa dipulangkeun ka produsén sareng tablet anu ngagentos bakal dikirimkeun)
  • kasehatan: Filter lampu biru, kaulinan tina toko aplikasi sorangan sagemblengna bebas iklan
  • Kapasitas neundeun: 16 GB (sabudeureun 12 GB masih sadia sanggeus instalasi awal)
  • kamera: tukang, hareup
  • Diménsi produk ukuran 25 x 18 x 2 cm; 780 gram (Beku), 7.7 x 17.5 x 24.1 cm (Mobil), 
  • accu ‎1 batré litium-ion diperlukeun (kaasup).
  • Farben: Biru Muda (Beku), Mustard Konéng (Toystory), Sinyal Beureum (Mobil), Biru Turquoise (Mickey Mouse Bundle + Headphone)
  • Ukuran tampilan 7 Jal
  • Prosesor: Quad-core 1,3 GHz CPU 
  • Jenis konektipitas: Wi-Fi
  • sistem operasi ‎Android 8.1 Oreo / atanapi Android 8.1 Go (Vérsi Mickey Mouse sareng Mobil)
  • Hirup batréjam: 9.9 watt
  • Beurat barang : 780 gram (Beku), 485 gram (Mickey Mouse),  
  • Sambungan: port Micro USB, slot MicroSD
  • toko maén: Teu mungkin (Youtube sareng Youtube Kids ngan tiasa dianggo via Safe-Brower sareng whitelisting)
  • Specials: Langkung ti 500 kaulinan sareng aplikasi kalayan aksés gratis 12 bulan ka 'GameStore Junior App Store'. (Sanggeus éta 39,99 euro pikeun sataun.)
Barudak Tablet Pebble Gear 7 Mobil Vérsi Test Jeung Pangalaman
Barudak Tablet 7 Karikil Gear pangalaman jeung test
Skor kami 8.9
95%

Ti 89,90 - 124,99 EUR

8. CWOWDEFU ‎C70W

  • merek CWOWDEFU
  • Diménsi produk ukuran 19 x 12 x 1 cm; 350 gram
  • accu ‎1 batré litium-ion diperlukeun (kaasup).
  • Farben: Bulao
  • Ukuran tampilan 7 Jal
  • Inti prosésor 4
  • Ukuran RAM 2 GB
  • Panyimpenan Art DDR3 SDRAM
  • Jenis Konéktipitas Wi-Fi
  • resolusi webcam 2 MP
  • sistem operasi Android
  • accu kaasup Sumuhun
  • Hirup batré: ‎11.1 watt jam
  • Beurat barang : 350 g

 

 
Cwow C70W Review Kids Tablet
Skor kami 8.6
86%

Ti EUR 98,99

9. AEEZO Tronpad TK701

  • Sistem operasi: Android 10
  • Ukuran tampilan: 7 di
  • resolusi layar: 1920 x 1200 piksel
  • tampilan HD 7 inci 
  • WiFi cocog
  • Memori sareng 32 GB 
  • Kelir: Datang dina dua kelir: biru jeung pink
  • Google Play Store mungkin
  • AEEZO Gratis Parental Control App: Kontak barudak jeung pariksa kagiatan panganyarna + frékuénsi sarta lilana pamakéan

 

tablet barudak: Tronpad Tk701
Skor kami 8.4
84%

Ti EUR 85,83

Métodologi tés tablet barudak

Kami nganggo sareng nguji sadaya 23 tablet barudak anu béda dina tés salami 5 dinten. Tina jumlahna aya 20 tablet anu mungkin pikeun murangkalih, kami tungtungna nganggo 10 dina tés dina waktos anu langkung lami sareng nempatkeun aranjeunna dina pacesna. Kaamanan dina alat, sistem operasi anu dianggo sareng ogé penanganan pikeun murangkalih mangrupikeun kriteria utama pikeun meunteun urang.

  • Antarbeungeut pangguna kedah disaluyukeun sareng kabutuhan barudak. Ieu kalebet sensitipitas touch, navigasi kalayan kamampuan motor rendah sareng komposisi ménu sareng kontén. Ieu kedah gampang diakses pikeun barudak. 
  • fitur teknis. Ieu kalebet resolusi tampilan, kacaangan sareng pantulan. Ogé volume memori, resolusi kaméra jeung speed processor.
  • Setélan kaamanan sareng kontrol pikeun wali sah. Kamungkinan ngawatesan waktos pamakean kedah sayogi. Kolot kedah tiasa ngatur eusi anu tiasa dikonsumsi anak sareng tiasa ngawas kagiatan budak. Hiji aplikasi indungna éta tambah. 
  • kasaimbangan. Jinis sareng legana casing kedah tahan ragrag sahenteuna 3 méter. Sajaba ti éta, euweuh odors pikaresepeun kudu emanate tina bahan.
  • Waragad. Kami parantos ngaleungitkeun pabrik anu gaduh biaya disumputkeun atanapi perangkap langganan tina tinjauan ieu.

Hasilna sacara rinci: Amazon Fire 8HD Tablet 

Seuneu Kids Tablet Review

The Fire 8 HD Tablet Kids Edition ngabogaan kualitas luhur, pigura plastik stabil. Barudak sareng budak prasekolah anu resep nguji watesna sareng résiko ngarusak tablet anu kawilang saé dilayanan ku ieu. Kami yakin yén tablet ieu bakal janten pendamping anu padet salami mangtaun-taun, bahkan pikeun murangkalih anu langkung alit, sabab data pangguna anu kami pariksa nunjukkeun yén pigura sareng layar nahan saé nalika dianiaya ku barudak.

Tablet mangrupikeun pilihan anu saé pikeun murangkalih sabab hampang, awét, sareng umur batre anu panjang. Tambih Deui, éta nawiskeun langkung ti ngan ukur kaulinan - anjeun tiasa dianggo pikeun nonton pilem atanapi acara TV, maca buku, maénkeun aplikasi pendidikan, atanapi bahkan damel PR! Sareng ku kadali parental, anjeun tiasa ngawates naon anu aranjeunna tingali online supados aranjeunna henteu kakeunaan naon waé anu teu pantes.

Naros

✔️ Garansi bébas hariwang dua taun: Alat bakal diganti upami rusak salami periode ieu
✔️ Kontrol Kolot: saluyukeun pinuh pikeun nyaluyukeun tingkat kaamanan dumasar kana umur sareng kahoyong pangguna
✔️ Pembiayaan mungkin dina 0 persen dina tilu cicilan bulanan sakitar 45 euro
✔️ Layar dalapan inci sareng resolusi HD lengkep

✔️ Perpustakaan média sorangan tanpa iklan sareng langganan AmazonKids+

kontra

❌ Henteu aya Google Play Store sabab alatna nganggo Fire OS (sistem operasi Amazon sorangan) tibatan Android. (Pituduh kumaha carana masang Netflix atoh)
❌ Tampilanna rada poék
❌ LTE henteu tiasa di mana waé

Nalika dibeuli anyar, tablet barudak kudu boga saloba fitur mungkin tapi bisa controllable pikeun kolotna

tablet barudak ti impor meuli anyar ampir kabéh fitur nu alat for geus dewasa mawa aranjeunna dina pasaran. Pabrikan parantos netepkeun tujuanana pikeun ngantepkeun tablet tumbuh sareng aranjeunna supados murangkalih tiasa dianggo sacara mandiri. Dina waktos anu sami, aya ogé fungsi anu kolot ngidinan Ngawatesan waktos layar barudak maranéhanana sarta pamakéan internét jeung monitor. Sangkan tablet ka umur luhur jeung tetep ka sakola can loba model tablet cocog pikeun siswa. Di sisi séjén, tablet kids modern Tujuan pikeun ngalakukeun ieu saloba mungkin ramah-anak pikeun masihan barudak kasempetan pikeun kauntungan mandiri ti umur dini tur sasuai jeung pamaké leutik tumuwuh kalawan. Kusabab aranjeunna tiasa diadaptasi kana umur naon waé, tablet tiasa jauh pisan hirupna ngahontal. Nu boga hiji oge aspék lingkungan, nu kudu mertimbangkeun lamun meuli. Loba kolot ogé wondering naha a Tablet barudak asup akal nyaeta na pisan atikan berharga tiasa. Urang bakal langkung rinci ngeunaan titik-titik ieu di handap dina tés.

Daptar pariksa keur tablet kids

Tablet modéren ngagaduhan seueur fitur anu ngamungkinkeun kolotna ngadalikeun murangkalih nalika dianggo sareng masihan kasempetan pikeun murangkalih pikeun ngahijikeun ulin sareng kasenangan sareng diajar. Fitur tablet murangkalih 2021 kedah kalebet nyaéta:

Hasil tés tablet barudak - tablet mana anu pangsaéna pikeun murangkalih?

Salaku tablet pikeun barudak, urang unanimously nyarankeun ieu seuneu 8 HD Tablet Kids Edition. Alesan utama: Ieu ngawengku via Amazon hiji garansi dua taun. Ku kituna alat megatkeun, Anjeun bisa make eta langsung bursa - sarta pikeun dua taun. Sajaba ti éta, fitur sadaya fungsi tina tablet pinuh-fledged for geus dewasa sarta ku kituna bisa tumuwuh kalayan aranjeunna. The panganteur pamaké jeung eusi nyaeta variabel, controllable sarta tailored kana Disaluyukeun jeung kabutuhan barudak, éta Tablét tiasa sahenteuna ka nu umur sakola dianggo. Tempat kadua mana kana tablet barudak Vankyo S8. Cai mibanda kalawan 60 GB nu pangbadagna Spasi gudang, Salian mode parental, eta oge boga mode anu gampang dina panon. Aya ogé kaméra hareup sareng pungkur kalayan kualitas gambar anu saé sareng sayogi pikeun pencinta Google Playstore. Ieu ogé tablet pinuh-fledged. Ku cara nyaluyukeun umur, Vankyo S8 tiasa dianggo dugi ka umur sakola. 

Tablet mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahibur budak anjeun.

Uji Tablet Kids mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun milari tablet mana anu pas pikeun anjeun sareng kulawarga anjeun. Kami gaduh ulasan ngeunaan sadaya tablet top supados anjeun tiasa nyandak kaputusan anu terang ngeunaan tablet mana anu pangsaéna pikeun anjeun. Anjeun bakal tiasa ningali naon fitur unggal tablet, sabaraha hargana, sareng naon kelompok umur anu cocog sateuacan ngagaleuh.

Gagasan kado anu sampurna! Hadiahkeun ka budak anjeun hiji hal anu aranjeunna bakal resep sareng éta ogé bakal ngabantosan aranjeunna langkung seueur ngeunaan téknologi di dunya digital anu urang hirup ayeuna. Tambih Deui, kalolobaan tablet dipak ku aplikasi pendidikan anu tiasa ngabantosan murangkalih diajar kaahlian anyar bari tetep ngahibur.

Barudak sok dina perjalanan sareng peryogi hal pikeun ngahibur.

Tablet mangrupikeun cara anu saé pikeun murangkalih diajar ngeunaan téknologi dina lingkungan anu aman anu henteu ngaganggu aranjeunna tina padamelan sakola sapertos smartphone. Sareng upami murangkalih anjeun resep maén kaulinan dina tabletna, maka éta sampurna sabab aya seueur kaulinan atikan ogé! Janten tong ngantosan deui - kéngingkeun tablet anak anjeun ayeuna!